Posted on

Hi-Fi Scenen på Øyafestivalen 2016

Kom nærmere musikken med to anmelderroste artister på Øyafestivalen.

Foto: Tom Lund

Møt Kamasi Washington og Honningbarna på Hi-Fi Scenen artist-Q&A og lyttesessions.

Hi-Fi Scenen inviterer Øyafestivalens publikum på lytte- og intervjusessions på festivalens Hi-Fi Klubben scene. Her blir det rik mulighet til å fordype seg i musikken når artistene på scenen gir publikum et unikt innblikk i hele skapelsesprosessen bak låtene deres. Vi hører utvalgte låter av artistene og gjennom samtale med artistene guider musiker Sondre Lerche publikum gjennom hvordan låtene oppstod, inspirasjonen bak og hvordan musikken tok form.

Musikken spilles dessuten på verdens beste sound system fra Bowers & Wilkins.

På slutten av hver session får publikum mulighet til å stille spørsmål direkte til artistene på scenen.

 

Hi-Fi Scenen med Honningbarna
Fredag kl. 14:15 – 15:00

Få eksklusive smakebiter fra det kommende albumet ”Goldenboy”.

De siste seks årene har Kristiansand-bandet gjort seg bemerket både i inn og utland, og i 2011 ga de ut debutalbumet ”La Alarmane Gå”, som ble belønnet med en Spellemannspris i kategorien rock. 30. september slipper Honningbarna sitt fjerde album, ”Goldenboy”, som er produsert av Kjartan Kristiansen fra Dumdum Boys.

Bandet, som spilte på Øya i fjor, er i år gjester på Hi-Fi Scenen og her får publikum mulighet til å høre et knippe av de nye låtene fra ”Goldenboy”!

 

Hi-Fi Scenen med Kamasi Washington
Lørdag kl. 15:10 – 15:55

Kamasi Washington ble kjent for flere enn spesielt interesserte i 2015, da han slapp trippelalbumet The Epic. Plata havnet høyt oppe på årsbestelistene til de fleste store musikkbladene og bloggene. I tillegg til eget album, er han en viktig samarbeidspartner for Kendrick Lamar på hans unisont hyllede To Pimp A Butterfly. Han gjestet også det siste albumet til Flying Lotus, som spilte på Øya i 2015, og samarbeider også mye med en annen Øya-favoritt: Thundercat.

 

Hi-Fi Klubben scenen hadde premiere på Øyafestivalen i fjor og Hi-Fi Klubben er stolte av å kunne presentere det ypperste innen scenelyd igjen i år. Scenen er blitt til gjennom et samarbeid mellom Hi-Fi Klubben og Øyafestivalen, og ambisjonen er å ha en mindre scene, hvor publikum kan få intense musikkopplevelser, som er annerledes enn det man ellers kan oppleve på live-scener rundt om i verden.

Se flere Hi-Fi Scenen Talks videointervjuer her

 

Kjøp billett her!