Posted on

Et par endringer i Klubbdagen

Både Spectral Haze og BLØSH har blitt nødt til å avlyse på grunn av sykdom.

Vi ønsker dem god bedring, og gleder oss over erstatterne. Endringene på Tilt, gjør at tidsplanen endres noe, sjekk PROGRAM her eller i app for oppdatert spilleplan.

 

21:00 på Vulkan PURPLE HILL WITCH

Purple Hill Witch startet opp i 2010 og det tok ikke lange tiden før demoen Doomstone Blues slo ned som ei lita bombe. Etter en knallfet 7″ kom turen til deres første fullengder i 2014 og her fikk de virkelig bevist hva som bor i norsk doom om dagen. Når Spectral Haze måtte avlyse kunne vi ikke la sjansen gå fra oss, så her var det bare å få Purple Hill Witch inn i programmet fortere enn svint. Bring out the astral booze!

www.facebook.com/PurpleHillWitch

 

21:00 på Tilt MARINIUS

Marinius er Eirik Marinius Sandvik (Línt) sitt prosjekt. Etter mange år med låtskriving gjennom samarbeid i band bestemte han seg for å følge sin egen visjon, å skrive sine egne låter og produsere sin egen musikk. Musikken kan beskrives som psykedelisk pop med innslag av jazz og støyrock. Slapp sin debutsingel på Diamond Club i vår og jobber fortiden med album i studio med Matias Tellez.

www.facebook.com/mariniusmusic

 

Kjøp billett her!