Posted on

To Øyanetter på Krøsset

De gamle lokalene til The Crossroad Club gjenåpner snart som Krøsset. Få en forsmak under Øyanatt. Luke Elliot, Upstrokes, EuroTrash, Woodland og The Late Great.

200,- NOK med Øyapass
250,- NOK uten Øyapass

TORSDAG

Øyanatt inviterer til eksklusiv føråpning av Krøsset! Stedet som nå blir et rent konsertsted og bar i lokalene til gamle The Crossroad Club har fått nye eiere, godt representert av musikkmiljøet i byen. Torsdag 11.08 får du Upstrokes og EuroTrash i nye lokaler!

 

BILLETTER

Upstrokes
Upstrokes, med Oslo Ess-vokalist Åsmund Lande i spissen, gjorde et etterlengtet comeback i 2014 da de ga ut sin smått legendariske undergrunns-EP «Gonna Get´Em» digitalt og på vinyl, 10 år etter at den ble innspilt. Etter syv mørke år i kjelleren spilte Upstrokes support for NOFX på Sentrum Scene i 2014, og ryktet om de fire illsinte punkerne med en vanvittig meloditeft må ha blitt med tilbake til California ettersom nettopp Upstrokes stod oppført som «Very special guest» når legendariske The Offspring spilte på Sentrum Scene Høsten 2015.

Spotify
Facebook

EuroTrash
I mars 2015 debuterte EuroTrash med skiva ”Live Slow, Die Old” og høstet et par svært gode anmeldelser her til lands. EuroTrash kjennetegnes av sin forkjærlighet for 90-tallets California-punk og leverer catchy pop-punk og forførende melodier i velprodusert harmoni med et massivt rockekomp. EuroTrash har våren 2016 vært ”Special Guests” på hele Oslo Ess’ sin release-turné for ”Konge uten ei krone” og har opparbeidet seg en god dose live-erfaring. Høsten 2016 gir bandet ut sin andre fullengder, «The Racoon Sessions».

FREDAG

Øyanatt inviterer til eksklusiv føråpning av Krøsset! Stedet som nå blir et rent konsertsted og bar i lokalene til gamle The Crossroad Club har fått nye eiere, godt representert av musikkmiljøet i byen. Fredag 12.08 kan du oppleve Luke Elliot (US), Woodland og The Late Great i nye lokaler!
 
Luke Elliot (US)
Han har stemmen, han har låtene og han blir forfulgt av beskrivelsen «ekstremt talent». Luke Elliot er et rått rock’n’roll talent a la Nick Cave, Leonard Cohen og Tom Waits. Et talent som har tatt alle sine tilskuere og lyttere med storm siden han slo ned som en bombe i den norske musikkscenen for ett år siden da han slapp det kritikerroste albumet «Dressed For The Occasion».
Woodland
Woodlands skitne sound styrer tankene tilbake til Mississippi-deltaet på 30-tallet og helter som Robert Johnson og Son House, ispedd en intensitet og råskap vi kan se igjen i 70-talls rocken og nyere artister som Daniel Norgren og Jack White. Bandet er et fyrverkeri live og om kort tid kommer deres andre album.
The Late Great
Tromsøbandet The Late Great har virkelig noe stort på gang om dagen. Bandet slapp sitt debutalbum “Songs From The 21st Century” 20.05.16 som fikk strålende kritikker og skyhøye terningkast. Med låtskriver Tor Thomassen i spissen stiller The Late Great med et 6-mannsorkester som til stadighet leverer sagnomsuste liveshow. Bandet kommer rett fra Buktafestivalen der de fikk terningkast 6 for sin konsert.

 

OM ØYANATT: Øyanatt er konserter og klubbkonsepter rundt omkring i Oslo sentrum etter at Tøyenparken stenger 23.00. Dette er altså en glimrende mulighet til å ta med seg den gode festivalstemninga inn i byen etterpå. Øyanatt lages i samarbeid med de beste arrangørene og klubbene i Oslo. Grunnet varierende forutsetninger og behovet for at arrangørene skal få disse konsertene/klubbkonseptene til å gå rundt på egenhånd, gjør det ikke mulig å inkludere Øyanatt i festivalpasset. Gyldig Øya-billett til den aktuelle dagen (evt ukespass) gir rabatt på Øyanatt-arrangement.

 

Kjøp billett her!