Hvem skal få den siste plassen i Biblioteket?

Stem på din favoritt fra Klubbdagen

klubb maja brenna crop

Som i fjor har vi laga en konkurranse om den siste plassen i Biblioteket, på torsdag 11. august. Fram til og med Klubbdagen 9. august kan du stemme på din favoritt av de elleve vi har valgt ut. Hvem mener du bør få vise seg fram en ekstra gang, med en intimkonsert i Biblioteket?

Vi anbefaler selvsagt alle til å få med seg så mange av disse som mulig under Klubbdagen. Kanskje finner du ditt framtidige favorittband på veien, og disse utvalgte kan jo være et godt utgangspunkt for jakten på ferske musikkopplevelser. Vinner kåres på formiddagen onsdag 10. august.

19:00 Silver Lining, HERR NILSEN

19:30 Hanne Fjeldstad, KULTURHUSET

20:00 Live Foyn Friis, MIR

21:00 Magnus Bechmann, TILT

22:00 Panda Panda, SUBSCENE

22:00 Kelvin, UHØRT

22:30 Elvic Kongolo, KULTURHUSET

22:40 Attan, POKALEN

22:45 Outer Limit Lotus, REVOLVER

23:00 Yuma Sun, GAMLA

23:00 Bokassa, LAST TRAIN

Sjekk hele programmet til Klubbdagen her

foto Maja Brenna