Posted on

DJ Koze spiller i Sirkus torsdag 11/8

Etter at The Avalanches for kort tid siden avlyste hele sin Europa-tur har vi vært på jakt etter et internasjonalt navn, og vi er storfornøyde med at det passa fro DJ Koze å ta turen til Tøyenparken.

 

DJ Koze (DE) Pampa Records

Hamburg-baserte DJ Koze har flere ganger blitt kåra til Tysklands beste DJ. Han har remiksa alt fra Chicks On Speed til Låpsley. Denne sommeren spiller han på flere store europeiske festivaler, og han er kjent for å lage skikkelig fest, både på trange klubber og romslige festivalscener.

Stefan Kozella starta som DJ i tenåra. Utover 90-tallet ga han ut musikk som Adolf Noise og var en del av hiphop-gjengen Fischmob. De siste åra har han drevet sin egen label Pampa. Foreløpig siste album med eget materiale var Amygdala fra 2013. Skiva inneholdt bidrag fra Caribou og Matthew Dear, og ble stempla best new music hos Pitchfork.

Forvent god stemning. Resident Advisor skriver: – As a live DJ, Koze builds his sets on house and disco tracks and uses his well-honed Hip Hop skills blending it all together in a furious mix, making it seem that the term “house rocking“ was coined with him in mind.

Pitchfork: – His music, from his early hip-hop moment through to his minimal techno heyday, has always been suffused with warm psychedelic colour.

www.facebook.com/djkoze

www.djkoze.de

Kjøp billett her!