Posted on

Vinn minikonsert med Øya-artist!

Musikkrommet på Øya er start ferdigstilt - og som takk for bidragene invitere Musikkutstyrsordningen til intimkonserter med Øya-artister.

Til nå har vårt publikum donert 60.000 kr til Ungdomsklubben Sterling, via Billettservice. Pengene går til byggingen av et nytt musikkrom på Sterlinghuset på Tøyen, og nå er byggingen godt i gang. Tidligere i måneden tok Sterling-ungdommene villig kosteskaftene fatt for å rydde vei til ombygningen.

Musikkutstyrsordningen ønsker nå å invitere et utvalg av de som har donert penger til en eksklusiv minikonsert i deres musikkcontainer inne på festivalområdet.

– Vi ønsker å takke Øya-publikummet for støtten og har fått fire artister til å stille opp, én for hver festivaldag, men akkurat hvilke det er holder vi hemmelig fram til konserten, sier Rhiannon Hovden Edwards fra Musikkutstyrsordningen.

Det er fortsatt noen få onsdagsbilletter igjen til festivalen, så om du ikke har fått muligheten til å donere penger enda så har du fortsatt muligheten! Plassene til minikonsertene trekkes i begynnelsen av august.

Kjøp billett her!