Posted on

Kadavar og The Mormones på Vulkan

Kraftig rock på Øyanatt
Kadavar (DE) + The Mormones
onsdag 10. august
Med ØYA-pass : 200 + avg
Uten ØYA-pass: 250 + avg-

Tyske Kadavar og Oslos egne The Mormones skal holde liv i festivalpublikum etter dørene stenger i Tøyenparken. Kadavar var sist på Vulkan ifjor med den kritikerroste sisteskiva ‘Berlin’, og leverte en kjempekonsert med nye og gamle låter. På Pokalen blir det intimt med favorittduoen vår The Mormones som virkelig imponerte sist de spilte en gulvkonsert på Vulkan Arena under Gutterballs jubileumsfestival.

Hæla i taket og tenna i tapeten, dette blir gøy!

OM ØYANATT: Øyanatt er konserter og klubbkonsepter rundt omkring i Oslo sentrum etter at Tøyenparken stenger 23.00. Dette er altså en glimrende mulighet til å ta med seg den gode festivalstemninga inn i byen etterpå. Øyanatt lages i samarbeid med de beste arrangørene og klubbene i Oslo. Grunnet varierende forutsetninger og behovet for at arrangørene skal få disse konsertene/klubbkonseptene til å gå rundt på egenhånd, gjør det ikke mulig å inkludere Øyanatt i festivalpasset. Gyldig Øya-billett til den aktuelle dagen (evt ukespass) gir rabatt på Øyanatt-arrangement.

Kjøp billett her!