Posted on

Disco for voksne og barn i Biblioteket

Miniøya har invitert Oh Mama! Crew til å lage feststemning for store og små.

Miniøya presenterer:

Oh Mama! Crew er et Oslo-basert DJ kollektiv, bestående av fem damer. De har siden oppstarten i 2010 spilt i både inn- og utland og varmet opp for artister som Wu-Tang Clan, Snoop Dogg, Talib Kweli, Konshens, The Game, Royce da 5´9, Kcee, Dilated Peoples, Sneakbo, Rah Digga, The Underachivers og Flatbush Zombies. Jentene driver i tillegg til mange egne events sin egen DJ-skole for ungdom i samarbeid med Røde Kors.

Musikken de spiller spenner fra old school og new school hip hop, karibiske og afrikanske sjangre, house, grime, RnB, soul, funk til ulike basstunge sjangre. Velkommen til disko for små og store Øya-gjester i Biblioteket!

Minioya-Kristine Lindebo-51
Roger Grafsrønningen Miniøya 2016-75

foto fra Miniøya: Kristine Lindebo og Roger Grafsrønningen

Kjøp billett her!