Posted on

Yung Lean til Øyanatt

Den svenske rapperen spiller på festkveld med Emil Stabil, Hubbabubbaklubb, Soft Rocks, Magnus International med flere!
Lørdag 13. august
Gamle Museet
Scene 1:
YUNG LEAN (SE)
EMIL STABIL (DK)
LARSIVELI & MAKKO MAKEBA
Scene 2:
Hubbabubbaklubb pres.
SOFT ROCKS (UK)
MAGNUS INTERNATIONAL
HUBBABUBBAKLUBB DJs

Pris med/uten øyabillett: 200,-/250,- + bill. avgift
Forsalg hos Ticketmaster
Aldersgrense: 20 år

Smug og Burn inviterer til en kveld med skandinavisk rap og oslodisco i lange baner, på to forskjellige scener. Stockholmsrapperen Yung Lean overrasket hele den svenske rapscenen da videoen til «Kyoto» (2013) plutselig hadde millioner av spillinger på youtube. Internasjonale medier var raske til å anerkjenne Yung Lean som en original rapper, og han fikk raskt et stort skandinavisk og internasjonalt publikum. Yung Lean rapper om alt fra videospill til dop og energidrikker. Han produserer, skriver og går på scenen med crewet sitt, Sad Boys.

Zoom ut av Stockholm og inn på Aarhus og du finner Emil Stabil, en av Danmarks mest omtalte rappere akkurat nå. Også han har bygget publikum viao Youtube, spesielt med låta «Er Det En Fugl». Emil Stabil har opptrådt på bl.a. Roskilde, Smukfest og Distortion. Dette er hans første konsert i Norge. Brødrene Larsiveli og Makko Makeba  representerer den Horten-baserte Skogslosjen, som på mange måter har væt premissleverandører for ny norsk hiphop de siste par årene, ikke minst me produksjoner for rappere som $ushi x Kobe og Yoguttene. Duoen gir ut musikk på Oslo Records med et kontemporært sound på linje med kveldens to andre navn.

Før hele verden ble re-edit-crazy leverte Brighton-duoen Soft Rocks en rekke bunnsolide edits på sin selvtitulerte Soft Rocks Records. Duoen er fremragende DJs, og har spilt på klubber og festivaler over hele verden. Et Soft Rock DJ-sett kan inneholde alt fra house og techno til eksperimentell disco, softrock(!) og afro. Regelen er at det ikke finnes noen regler så lenge det er fett, og dansbart. Dette er første gang begge medlemmene i Soft Rocks besøker Oslo.

Hovedstadens egen Magnus International slapp det flotte debutalbumet Echo to Echo på Prins Thomas sitt Full Pupp-label tidligere i år. En svært etterlengtet utgivelse i og med at Magnus bare har levert tre mindre utgivelser tidligere. Hubbabubbaklubb er ikke bare et av Oslos mest populære discoorkestre, det er også et høyst originalt klubbkonsept med en stadig voksende fanskare. Låta deres «Mopedbart» har for lengst blitt en oslodiscoklassiker, og de populære klubbkveldene deres kjennetegnes av en gjennomført holdning til bl.a. dekor og booking.

larsiveli og makko makeba
Larsiveli og Makko Makeba
Kjøp billett her!