Posted on

Øyanatt med Alunageorge på Gamle Museet

Kvelden presenteres i samarbeid med Burn og Klubb Loveless.
Fredag 12. august
Gamle Museet
ALUNAGEORGE (UK)
GIRAFFAGE (US)
LOVELESS (NO)
Londonbaserte Alunageorge, med magnetiske Aluna Francis i spissen, er en av de raskest voksende stjernene på den britiske pophimmelen om dagen. Etter samarbeid med folk som Diplo, DJ Snake og Disclosure, er duoen snart klar med sitt andre album. Alunageorge besøker Oslo og Øyanatt etter å ha levert det som flere mener var den aller beste konserten på årets Coachella. Giraffage på sin side, kommer fra California, og står for akkurat så solfylt, beats-orientert musikk som man kan forvente seg fra en cali-basert produsent med forkjærlighet for ambiente lydlandskaper og hiphop-klassikere. Kvelden byr også på DJ-sett fra Oslos egne Loveless, som har gjort den futuristiske britiske popen til sin egen. Loveless har i lengre tid trukket fulle hus på sin faste kveld på Internasjonalen.
Pris med/uten Øyabillett: 200,-/250,- + bill. avgift
Forsalg hos Ticketmaster www.ticketmaster.no/event/506143
Aldersgrense: 20 år

OM ØYANATT: Øyanatt er konserter og klubbkonsepter rundt omkring i Oslo sentrum etter at Tøyenparken stenger 23.00. Dette er altså en glimrende mulighet til å ta med seg den gode festivalstemninga inn i byen etterpå. Øyanatt lages i samarbeid med de beste arrangørene og klubbene i Oslo. Grunnet varierende forutsetninger og behovet for at arrangørene skal få disse konsertene/klubbkonseptene til å gå rundt på egenhånd, gjør det ikke mulig å inkludere Øyanatt i festivalpasset. Gyldig Øya-billett til den aktuelle dagen (evt ukespass) gir rabatt på Øyanatt-arrangement.

Kjøp billett her!