Posted on

Tre Øyanetter på Blå

Sunkissed byr på tettpakka torsdag og lørdag, mens Blå sjøl står for fredagsfesten.

Blå har allerede sluppet den heftige onsdagsnatta med Lightning Bolt (US) og Plunder. Her kommer resten av festen.

 

BILLETTER

Torsdag: http://www.ticketmaster.no/event/506099

Fredag: http://www.ticketmaster.no/event/506103

Lørdag: http://www.ticketmaster.no/event/506101

 

 

FREDAG 12. AUGUST – TROYBOI (UK) / LADY LESHURR (UK) live / Det Viktigste er rytmen

160 kr // 130kr forsalg eller med Øyapass

 

TROYBOI (UK)

En av Sør-London sine best bevarte hemmeligheter går under nevnet TroyBoi og har i den senere tiden tatt stegene ut av skyggen og tatt scenen med storm. Den multi-talentfulle musikeren har helt særegen stil og er uten tvil noe av det mest spennende for øyeblikket. Dette gikk ikke nesen til Diplo fra Major Lazer og Jack Ü forbi, som signerte TroyBoi til sitt plateselskap Mad Decent. Produsenten og DJen har laget låter med Flosstradamus, DJ Craze, Stooki Sound og selvfølgelig nevnte Diplo, samt remikset artister som Craig David, Missy Elliott, Sevyn Streeter, Yayn, Danny Brown og Tinie Tempah. Det er bare å glede seg til et fyrverkeri av en opptreden!

 

LADY LESHURR (UK) LIVE:

Engelsk raps førstedame Lady Leshurr fra Birmingham, fikk verdens oppmerksomhet gjennom sine Queen’s Speech låter som er oppe i over 50 millioner visninger på YouTube. Etter å ha vokst opp i et hjem hvor moren spilte reggae og broren spilte drum’n’bass og garage skulle det vise seg at hip hop ble hennes kjærlighet. Inspirert av alt fra Ms. Dynamite, Eminem, MC Neat og Missy Elliott leverer hun humoristisk, samtidig kvass lyrikk over fete UK beats. Debutmikstapen ga hun ut da hun var fjorten og siden har det gått slag i slag, blant annet med fjorårets kritikerroste Lil Bit of Lesh, samt det kommende debutalbumet, som vi gleder oss til å høre smakebiter fra denne kvelden.

 

DET VIKTIGSTE ER RYTMEN:

Er et klubbkonsept bestående av Roger Hansen med ymse gjester. Til daglig er han redaktør for musikkbloggen Nymusikkhverdag.net har følgende leveregel når det kommer til klubbmusikk; om det er hip hop, R&B, house, dyp elektronika eller stor pop som dyttes ut av høytalerne så er det en ting som alltid står i fokus; rytmen.

www.facebook.com/troyboimusic // soundcloud.com/troyboi // www.facebook.com/ItsLadyLeshurr // soundcloud.com/ladyleshurr // www.facebook.com/detviktigste

 

 

 

Øya:Sunkissed 2016

Torsdag 11. og lørdag 13. august 2016

Ute 17:00 – 22:00 // gratis

Inne 22:00 – 03:00 // 160 kr // 130kr forsalg eller med Øyapass

 

FLOORPLAN // MOXIE // G-HA & OLANSKII // VINNY VILLBASS // RONNY RABALDER // A:G // GEMINI CORPULENTI // COLTSFOOT // DANIEL VAZ

Sunkissed er tilbake i dumpa med to fartsfyllte kvelder under Øyanatt. Torsdagen peker alle pilene mot himmelen, da har vi huket inn Detroit legenden Robert Hood under hans gospeltechno alias FLOORPLAN. Lørdagen er det stjerneskuddet Moxie som røffer opp spakene. Kjent fra engleske NTS Radio, BBC Radio 1 og Rinse FM, samt som en steintøff DJ midt i Sunkissed-gata.

 

SUNKISSED – TORSDAG 11. AUGUST

Ute 17:00 – 22:00 // gratis

Inne 22:00 – 03:00 // 160 kr // 130kr forsalg eller med Øyapass

Inne:

FLOORPLAN [Detroit, M-Plant]
OLANSKII
RONNY RABALDER
A:G
COLTSFOOT
DANIEL VAZ

Ute fra 17:00:

SUNKISSED ALLSTARS
Robert Hood er en bauta innen Detroit-techno. Helt siden albumet Minimal Nation fra 1994, har han vært en av motorbyens mest toneangivende produsenter. Som DJ er han helt klart blant de beste. Robert Hood er teknisk og presis, samtidig fullt ut engasjert i en sjelfull stil som leder gulvet framover. Denne sjelfulle siden kommer mest tydelig fram i Robert Hoods housealias Floorplan.

 

Det er 20 år siden i år at den første Floorplan-utgivelsen Funky Souls kom ut. Og derfra omtrent en 12” i året. En periode på nulltallet kom det riktignok ingenting fra den siden. Men med singelen We Magnify His Name fra 2011 kom Floorplan fram igjen med et brak. Etterfulgt av albumet Paradise i 2013, og den allerede klassikerstemplede hiten Never Grow Old har Floorplan blitt en helt egen kraft å regne med. I år kommer andrealbumet Victorious ut på gloheite Dekmantel. Og det undertegnede har hørt så langt blåser fletta av det meste!

 

Kraft er et stikkord når det gjelder Floorplan. Robert Hood har med årene blitt vaskeekte prest, og det kan føles og høres i musikken. Floorplan er et stjernemøte mellom gospel og grenselandet mellom house og techno. Drivende, funky, insisterende og livsbejaende maner musikken oss opp og fram. For Robert Hood har DJ-boksen blitt hans prekestol, og budskapet er kjærlighet og håp. Og så klart drøye doser med funk. Med seg i boksen har også neste generasjon, i from av datteren hans Lyric. Dette blir ekstatisk.

 

Før Floorplan tar til spakene stiller et knippe av Sunkisseds stjernelag i kontrollbua.

Olanskii er vel mest kjent som kaptein både på Sunkissed- og Jaeger-skutene. Åssen han klarer den spagaten uten å ramle uti Lopphavet vites ikke. Men det går rykter helt fra salige Panoramabar om at Olanskii fortsatt vet hvordan fargene skal heises. Ronny Rabalder er Sunkisseds helt egene technobamse. Herren kan både løfte og spille rafft og tungt. Når A:G ikke tråler Discogs etter torsk, spiller han venstrebekk for Romania. Passe sløyt, perkusivt og godstogåktig av typen som får mellomeuropeere til å gå bananas. Daniel Vaz er ungfolen på Sunkissed-laget. Et stødig håndlag rundt housemusikken har landet han trygt på A-laget til The Villa og som Badabing resident.

SUNKISSED – LØRDAG 13. AUGUST

Ute 17:00 – 22:00 // gratis

Inne 22:00 – 03:00 // 160 kr // 130kr forsalg eller med Øyapass

 

Inne:

MOXIE [UK, NTS Radio]
G-HA
VINNY VILLBASS
GEMINI CORPULENTI

 

Ute fr 17:00:

SUNKISSED ALLSTARS

 

Moxie er noe så sjeldent som vaskeekte Londoner. Man skulle tro millionbyen hadde flust av dem, men som adoptiv-Londoner kan undertegnede attestere at det nikkes anerkjennende når man faktisk møter en. Litt som med Berlin-DJs som faktisk er født i Berlin. At Moxie i tillegg begynte karrieren sin på den legendariske piratradioen Rinse FM forsegler jo hele pakka.

De siste 6 åra har Moxie gjort kometkarriere i Londons radioverden. Hun har steppet in for både Sinden på Kiss FM og Heidi på BBC Radio 1, samt kjørt egne show på BBC Radio 1. Men det er på NTS Radio at Moxie virkelig har satt sitt eget stempel, med eget fast show og input i kanalens utvikling. Og har du internett og liker elektronisk musikk, er det bare å peile seg til NTS sporenstreks! Vi lover – med hånden på hjertet – at derfra og ut vil DAB+ være like nyttig i ditt liv som treningsapparater fra TV Shop.

Musikalsk er Moxie en DJ etter Sunkisseds hjerte. Hun feier over house, techno, disko og garage med en latterlig deilig flyt. Noe som ikke minst Fabric i London har plukka opp, og gitt henne tette spillejobber der de siste årene. Og på interwebsen ligger det mikser fra Moxie på alle de fineste stedene som FACT, Warehouse Project, Boiler Room, RBMA Radio, iD Magazine, Truants, Solid Steel osv. Dette vet vi blir Sunkissed!

 

Før Moxie er det g-HA, Vinny Villbass og Gemini Corpulenti som setter bordet på plass. g-HA er og blir Norges house-DJ numero uno! Dette er jo mannen som kan få en gråstein til å danse. Vinny Villbass fant endelig fram til studiomiksen blant alle flaskene med Rothaus Tannenzäphle i Berlin. Siden har han benka ut den ene gullklumpen etter den andre på etiketter Eskimo og Beatservice. Spille funky skiver har han jo alltid kunnet. Passe snertent blir det også med Gemini Corpulenti i tospann i boksen. De to er faste travere ellers på Blå-bygget, og vel versert i housens og dumpas magi.

Vær Sunkissed : www.sunkissed.no

 

OM ØYANATT: Øyanatt er konserter og klubbkonsepter rundt omkring i Oslo sentrum etter at Tøyenparken stenger 23.00. Dette er altså en glimrende mulighet til å ta med seg den gode festivalstemninga inn i byen etterpå. Øyanatt lages i samarbeid med de beste arrangørene og klubbene i Oslo. Grunnet varierende forutsetninger og behovet for at arrangørene skal få disse konsertene/klubbkonseptene til å gå rundt på egenhånd, gjør det ikke mulig å inkludere Øyanatt i festivalpasset. Gyldig Øya-billett til den aktuelle dagen (evt ukespass) gir rabatt på Øyanatt-arrangement.

 

Kjøp billett her!