Posted on

Kun billetter igjen til onsdag

Nå er det kun billetter igjen til onsdag 10. august. Dette er den siste typen billett som er til salg hos Ticketmaster.

Årets billettsalg har vært svært godt, og det er gledelig å se at publikum setter pris på det sterke programmet.

Kun en gang tidligere har tre av fire dager vært utsolgt såpass tidlig. Aldri før har det vært solgt så mange Øya-billetter med over en måned igjen til festivalstart. Skal du sikre deg inngang på Øya, bør du kjøpe nå. Vi forventer å selge ut onsdagen i god tid før første artist går på scenen i Tøyenparken andre uka i august.

billettknapp 16

 

Onsdagen er en spennende og variert festivaldag, med disse høydepunktene:

MASSIVE ATTACK (UK) & Young Fathers / ANOHNI: Hopelessness (UK) / ANE BRUN / AURORA / THE LAST SHADOW PUPPETS (UK) / M83 (FR) / JASON ISBELL (US) / SKEPTA (UK) / INGEBJØRG BRATLAND / CHRISTINE AND THE QUEENS (FR) / MAD PROFESSOR (UK) / ARY / BEACH SLANG (US) / KING (US) / VANT (UK) / SWEDEN / MATT KARMIL (UK) / CHARLOTTE BENDIKS / UNNVEIG AAS

Foto Mathias Ertnæs

ons Øya_Facebook_Facebook_juli._utsolgt

 

Kjøp billett her!