Posted on

Bedre vegetarhverdag med Coop Mega

Coop Mega med nye grønnsaksburgere på Øya!

I midten av juni lanserte Coop to vegetarburgere som straks ble superpopulære i de norske hjem – en rød burger laget av rødbeter og en grønn burger laget av aspargesbønner og erter. I lanseringsuken var hele 4 av 10 solgte burgere i Coops butikker fra den nye vegetarserien. Nå tar Coop Mega med seg veggisburgerne på Øyafestivalen.

– Vi er svært glade for å inngå et samarbeid med Øyafestivalen – siden vi passer så godt sammen, sier sjefen for Coop Mega, Ole Martin Grønhaug.

– Nå tar vi med foodtrucken vår og er klare for å flippe veggisburgere med økologisk tilbehør til Øya-publikummet. Det kan bli en travel uke, for i fjor sa hele 60% av Øya-publikummet at de vil spise mindre kjøtt av miljøhensyn. Mens de fleste andre kjøtterstatningsprodukter på markedet er basert på soyaprotein er Coops vegetarburgere laget av grønnsaker, legger han til.

Sammen om mer økologi

I tillegg til vegetarprodukter er Coop Mega svært opptatt av å framme økologiske varer gjennom serien Änglamark.

– Som Øya, ønsker vi i Coop også å være best på økologi. Coop Mega, som er Coops supermarkedskjede, er den butikkjeden som har flest økologiske varer i Norge og blant Änglamark-produktene finner du blant annet urter, sjokolade, fisk, skalldyr, ost og melk, sier Grønhaug.

Kort tid etter Øyafestivalen lanserer Coop enda flere vegetarprodukter, som det ennå er for tidlig å si så mye om. Inntil videre kan dere ta turen innom Coops foodtruck på Øya for å teste de nye grønnsaksburgerne!

Kjøp billett her!