Posted on

Hvilket nytt Tøyen-prosjekt vil du støtte?

Øyafestivalen er på jakt etter lokale prosjekter vårt publikum kan støtte ved neste års billettsalg, og vil gjerne ha tips fra dere!

De to siste årene har dere i festivalpublikummet hatt muligheten til å donere penger for å støtte lokale prosjekter på Tøyen samtidig som dere kjøper Øya-billetten deres.

I fjor donerte dere over 116 000 kr til Kompass & Co, slik at de kunne pusse opp egen food truck hvor ungdommer får arbeidstrening gjennom matlaging, dyrkingsprosjekter og redesign. I år samarbeider vi med Sportsklubben Sterling og Musikkutstyrsordningen om å bygge et nytt musikkstudio og øvingsrom for ungdommene i bydelen. Her kan dere fortsatt donere penger (via Billettservice)!

Nå trenger vi forslag til lokale prosjekter vi kan samarbeide med i 2017.

– Vi er på utkikk etter konkrete prosjekter med forankring i bydelen vår – Gamle Oslo, og området rundt Tøyen. Prosjektet må gjerne omhandle barn og unge, kultur, fritid, mat, miljø eller noe annet som vil gjøre bydelen triveligere og bedre å bo i, sier miljøsjef i Øyafestivalen, Ingrid Kleiva Møller.

Har du forslag til prosjekter? Send dem inn til ingrid@oyafestivalen.com

Kjøp billett her!