Posted on

Morgan Delt (US) til Øyanatt

Fremover kommer slippene til nattprogrammet på rekke og rad.

Psych-fenomenet har bygd opp en solid og trofast fanskare til tross for hittil få utgivelser. Men o’ lykke, nå jobber han med sitt andre album (skal gis på Sub Pop) og er klar for Revolver onsdag 10. august! Dette vil du ikke gå glipp av.

Konserten med Morgan Delt er allerede i salg: Klikk denne linken dersom du har billett til Øyafestivalen (ukespass eller onsdagsbillett) og skal ha rabatt, og denne linken hvis du skal til det ordinære salget. De neste dagene kommer vi til å slippe flere knallgode artister til årets utgave av Øyanatt.

MORGAN DELT (US)
Den Los Angeles-baserte lo-fi psych-trollmannen Morgan Delt dukket først opp tidlig i 2013 med den limiterte kassettutgivelsen Psychic Death Hole. De seks låtene hadde elementer av både den demoniske, psykedeliske kraften til tidlig Pink Floyd og den melodiske skranglepopen til sekstitallets syretrippende rockeband, kombinert med den noe røffere innfallsvinkelen man kjenner fra for eksempel Thee Oh Sees sine mest brutale hjemmeinnspillinger. Den sjeldne sjutommeren Barbarian Kings / Black Tuna Gang fulgte opp kassetten, før Delt i 2014 slapp sitt selvtitulerte debutalbum for etiketten Trouble In Mind. Han er nå signert til Sub Pop og holder i skrivende stund på med en ny langspiller.

Revolver
Onsdag 10. august
Aldersgrense: 20 år
Pris med/uten øyabillett: 200/225 kr

OM ØYANATT: Øyanatt er konserter og klubbkonsepter rundt omkring i Oslo sentrum etter at Tøyenparken stenger 23.00. Dette er altså en glimrende mulighet til å ta med seg den gode festivalstemninga inn i byen etterpå. Øyanatt lages i samarbeid med de beste arrangørene og klubbene i Oslo. Grunnet varierende forutsetninger og behovet for at arrangørene skal få disse konsertene/klubbkonseptene til å gå rundt på egenhånd, gjør det ikke mulig å inkludere Øyanatt i festivalpasset. Gyldig Øya-billett til den aktuelle dagen (evt ukespass) gir rabatt på Øyanatt-arrangement.

 

Kjøp billett her!