Posted on

Foals til Øya lørdag 13. august

Et av Storbritannias mest anerkjente liveband kommer til Tøyenparken!

Dagsbilletter og ukespass i salg

ticket

FOALS (UK)

I løpet av det neste året skal engelske Foals ut på en massiv turné, etter suksessen med det nye albumet What Went Down. De skal innom flere verdensdeler, for å vise at de er et liveband utenom det vanlige. Lørdag 13. august kommer de til Oslo og Tøyenparken. På hjemmebane har de headlina store festivaler.

Foals fra Oxford har holdt på i ti år og har gitt ut fire album. De er ansett som et av Storbritannias beste liveband og vant en pris for dette i Q Magazine i 2013. Samme magasin kåra dem nettopp til det beste bandet i verden i 2015. Alle albuma deres har vært inne på topp ti i hjemlandet, og de opplever økende suksess for hvert album i resten av Europa. What Went Down er et av årets ti beste album, i følge NME. I den musikalske miksen deres kan man høre spor av fengende pop, streng post-rock, dansbare rytmer og energisk indie, kombinert med medlemmenes bakgrunn fra såkalt math rock.

Om det nye albumet skreiv Mojo: – Foals consolidate their position here by continuing to do what they do best, namely expressing big emotions loudly through fizzing rock anger or unbridled, danceable joy.

Supajam.com så bandets overraskelseskonsert på Reading: – Foals are a well oiled unit with an irresistible rawness and honesty that is only getting better and better. (…) 2015/2016 promises to be an outstanding year for the Oxford outfit and after today’s set, we can’t wait.

www.foals.co.uk

 

foto Neil Krug

Kjøp billett her!