Posted on

Ane Brun til Øya

Ane Brun spiller i august på Øyafestivalen, for første gang i Tøyenparken.
ticket

Hun har det nye albumet When I’m Free i bagasjen. På Øya kan du forvente godbiter fra denne, og høydepunkter fra resten av karrieren. Konserten blir den første hun gjør i Oslo, og en av få i Norge, i 2016.

Debuten Spending Time With Morgan kom i 2003. De aller fleste utgivelsene har havna på topp fem på salgslista i Norge, og flere av dem har gjort det like sterkt i Sverige. Hun er født i Molde, men har bodd i Sverige siden før gjennombruddet. Hennes utgivelser er preget av et modent, men likevel spennende og modig, uttrykk. Brun har gjort vellykka innspilinger sammen med Madrugada, Ron Sexsmith, Teitur og Peter Gabriel. I tillegg har hun turnert med sistnevnte. Hun spiller stadig over hele Europa. Ane Brun har en av Skandinavias mest markante stemmer, og selger ut stadig større konsertsteder utenlands.

Irish Times skreiv dette om det nyeste albumet: – Distinctive, spontaneous (and immeasurably confident with it), as well as possessing a crystal-clear voice, she sets a beguiling soul/jazz trap from which there is no escape.

Aftenposten: – Ane Brun er en av disse sjeldne utøverne som er i konstant artistisk progresjon, stadig på søken etter nye kunstneriske måter å foredle sitt musikalske uttrykk.

anebrun.com

Kjøp billett her!