Posted on

Slå et slag for miljøet!

Hvem er best i pingpong? DeLillos eller Razika? Opplev favorittartistene dine i Grønt punkts bordtennisturnerning til inntekt for Natur og ungdom.

Grønt Punkt og prosjektet Resirkulert Lyd inviterer publikum og artister på Øyafestivalen til å spille ping pong for Natur og ungdom. Lars Lillo Stenberg fra DeLillos er bare en av artistene som stiller opp til kamp.

For tredje året på rad blir det Ping pong for Natur og Ungdom på Øyafestivalen. For hver artist som stiller donerer Grønt Punkt 1000,- til miljøvernorganisasjonen.

Kampene finner sted ved infoboden, i midten av Tøyenparken hver ettermiddag, og mellom artistkampene er det også fritt frem for publikum å teste sine egne ferdigheter. Kanskje du til og med ender opp med å spille en kamp mot en av dine favorittartister?

Følg med på informasjonstavla ved bordtennisbordene eller i Øya-appen for fortløpende informasjon om tidspunkt for artistmatchene.

Andre artister som slår slaget for Natur og Ungdom er Sauropod, Razika, Honningbarna, Slutface og Oral Bee. Sjekk Øya-appen for den fulle oversikten og følg med på #pingpongfornaturogungdom!

Kjøp billett her!