Posted on

Mester Grønn på Øya

Flett dine egne blomsterkranser på festivalen i år!
Artist/modell: Malin Pettersen, Foto: Julie Pike, produkter fra Mester Grønn

Vi er glade og stolte av å samarbeide med Mester Grønn på Øyafestivalen, og selv om Øya og Tøyen er grønn fra før vil Mester Grønn bidra til en enda mer fargerik festival for publikum. Mester Grønn fokuserer på kvalitet og kompetanse innen blomsterhandel, og dette kan publikum få sjansen til å oppleve på festivalen. Blomsterkranser har blitt mer og mer populært de siste årene og på standen til Mester Grønn vil man få muligheten til å lære seg hvordan man lager sin egen festivalkrans som man kan ta med seg resten av festivalen. Bli med og sett ditt preg på festivalen!

Gode samarbeidspartnere

Mester Grønn har 110 butikker I hele landet og er kjent for god kvalitet og kompetanse. De jobber kontinuerlig med å opprettholde en etisk og ansvarlig bedrift som sørger for bærekraftige produkter fra Fairtrade-gårder i Afrika. De støtter Kreftforeningens Rosa-sløyfeaksjon og de har siden 1999 gitt frelsesarmèen 1 million kroner årlig gjennom overskudd fra posesalg.

Vi ønsker Mester grønn velkommen som ny partner for Øyafestivalen 2015 og gleder oss til å se dere med blomsterkrans på hodet!

Les mer om Mester Grønn her:

https://www.mestergronn.no

Artist/modell: Malin Pettersen, Foto: Julie Pike, produkter fra Mester Grønn

Kjøp billett her!