Posted on

White Fence (US) til Øyanatt

Spiller på Revolver lørdag 15. august. Billetter i salg nå.
Vi rekker enda et Øyanatt-slipp før det er påske på ordentlig. Denne gangen er det Oslo Psych Nights som presenterer den Los Angeles-baserte psych-rockeren Tim Presley, som gir ut plater under monikeren White Fence. Billetter ligger allerede ute, og som vanlig er det rabatt til de med gyldig øyabillett til samme dag (eller ukespass).White Fence (US)
It’s the 21st century man —we’re way past the feudal phase! Yet, somehow, some people still radiate their noble bearing, no matter where they are — just as certain songs are clearly meant to sing from the turrets still. In this fashion, and with high-collared coat turned up against the cruel wind, White Fence emerge from their high aerie to display a shining array of royal jewels each time they unveil a new pop album to the world. The gliss and glitter that sounds forth from For the Recently Found Innocent has a shine all its own, and for Reasons too.

For the Recently Found Innocent is many things — the fifth White Fence album, the first White Fence album to be recorded outside the bedroom fence (with live drumming!), the first White Fence record to be produced for Drag City. Plus also, a sophomore pump: the second time that Tim Presley and Ty Segall have met to record music (does anyone remember Hair?), this time pure and simply committed in the name of White Fence. Inevitably, the collision at the intersection of all these winding roads is a beautiful pileup of deep impacts, graceful lines and open space embodied in sound, White on White, compacted for your eyes and ears to believe.

Revolver lørdag 15. august
Oslo Psych Nights presenterer:
WHITE FENCE (US)
Pris med/uten øyabillett: 170 / 200 kr + avgift
Billetter i salg nå
Dørene åpner 21.00
ID: 20 år
—–
OM ØYANATT: Øyanatt er konserter og klubbkonsepter rundt omkring i Oslo sentrum etter at Tøyenparken stenger 23.00. Dette er altså en glimrende mulighet til å ta med seg den gode festivalstemninga inn i byen etterpå. Øyanatt lages i samarbeid med de beste arrangørene og klubbene i Oslo. Grunnet varierende forutsetninger og behovet for at arrangørene skal få disse konsertene/klubbkonseptene til å gå rundt på egenhånd, gjør det ikke mulig å inkludere Øyanatt i festivalpasset. Gyldig Øya-billett til den aktuelle dagen (evt ukespass) gir rabatt på Øyanatt-arrangement.
Kjøp billett her!