Posted on

Iceage (DK) til Øyanatt

Spiller på Blå onsdag 12. august, billetter i salg nå.

Tida har kommet for enda et knakende godt Øyanatt-slipp. I dag er det klart at Iceage kommer til Blå onsdag 12. august. Billetter er allerede i salg hos Billettservice.

ICEAGE (DK)
De danske ungguttene i Iceage har vært kritikerroste siden de startet i 2008, da gjennomsnittsladeren var snaue 17 år. Bandet var viden kjent for sin hissige punkestetikk og dertil rølpete konserter, men tre album senere har de beveget seg i en retning som kan sies å ligge nærmere et tidlig Nick Cave & The Bad Seeds – seig, snerrende post-punk. Sjekk ut sisteplata «Plowering Into the Field of Love» som ble sluppet på Matador i fjor høst.

Onsdag 12. august
Spillested: Blå
Pris med/uten øyabillett: 200/250 kr
I salg hos Billettservice
Dørene åpner 22.00
ID: 20 år

Meld deg på Facebook-arrangementet >>>her<<<.

OM ØYANATT: Øyanatt er konserter og klubbkonsepter rundt omkring i Oslo sentrum etter at Tøyenparken stenger 23.00. Dette er altså en glimrende mulighet til å ta med seg den gode festivalstemninga inn i byen etterpå. Øyanatt lages i samarbeid med de beste arrangørene og klubbene i Oslo. Grunnet varierende forutsetninger og behovet for at arrangørene skal få disse konsertene/klubbkonseptene til å gå rundt på egenhånd, gjør det ikke mulig å inkludere Øyanatt i festivalpasset. Gyldig Øya-billett til den aktuelle dagen (evt ukespass) gir rabatt på Øyanatt-arrangement.

Kjøp billett her!