Posted on

Første Øyanatt-slipp er klart

Viet Cong (CA) og Waxahatchee (US) spiller på John Dee under Øyanatt. Billetter i salg nå.

Da er det klart for årets første slipp av Øyanatt-artister. John Dee har huket inn to kritikerroste navn fra over dammen, kanadiske Viet Cong, som spilte en utsolgt konsert på Pokalen i vinter, og amerikanske Waxahatchee, som straks er klar med sitt andre album.

Billetter er allerede i salg hos billettservice og det er som vanlig rabatt for de med ukespass til Øya, eller dagsbillett til den aktuelle dagen. Allerede i morgen slipper vi flere artister til Øyanatt 2015.

Viet Cong (CA)
Indie-/postpunk-bandet Viet Cong er aktuelle med sin kritikerroste selvtitulerte debutplate! Albumet har fått karakteren 8.5/10 av Pitchfork, 4/5 av AllMusic, og 9/10 av Musikknyheter, som skriver: «En fantastisk, mørk, og intens debutplate». Viet Cong spilte for et smekkutsolgt Pokalen i februar, og nå ønsker vi bandet velkommen tilbake til Oslo i august – denne gangen på John Dee!

Onsdag 12. august
Spillested: John Dee
Billetter med/uten gyldig øyabillett: 175 / 225
Kjøp billett >>hos Billettservice<<
Dørene åpner 22.00
ID: 18 år

Waxahatchee (US)
Kritikerne strødde om seg med lovord da indie-artisten Katie Crutchfield i 2013 slapp sitt andre album, under aliaset Waxahatchee. «Cerulean Salt» ble hyllet av blant andre NME (8/10), Pitchfork (8.4/10), og AllMusic (4/5), og er også på Pitchforks liste over The 100 Best Albums of the Decade So Far. Det nye albumet «Ivy Tripp» kommer etter planen 7. april. Singelen «Under A Rock» er nettopp sluppet, og kan lyttes til hos Soundcloud

Torsdag 13. august
Spillested: John Dee
Billetter med/uten gyldig øyabillett: 200 / 250 kr
Billetter i salg >>hos Billettservice<<
Dørene åpner: 22.00
ID: 18 år

—–

OM ØYANATT: Øyanatt er konserter og klubbkonsepter i Oslo sentrum etter at Tøyenparken stenger 23.00. Dette er altså en glimrende mulighet til å ta med seg den gode festivalstemninga inn i byen etterpå. Øyanatt blir til i samarbeid med de beste arrangørene og klubbene i Oslo. Grunnet varierende forutsetninger og behovet for at arrangørene skal få disse konsertene/klubbkonseptene til å gå rundt, er det ikke mulig å inkludere Øyanatt i festivalpasset. Gyldig Øya-billett til den aktuelle dagen (eller ukespass) gir rabatt på Øyanatt-arrangement.

 

Kjøp billett her!