Posted on

Låpsley til Øya

En av Storbritannias mest lovende artister akkurat nå, tar turen til Tøyenparken og Øyafestivalen i august.

LÅPSLEY (UK)
Låpsley heter egentlig Holly Fletcher og er fra Southport rett utenfor Liverpool. Hun nådde ut til et stort publikum ved hjelp av Monday EP, som hun la ut på Soundcloud. 18-åringens sterke låter, samt dempede og minimalistiske elektroniske uttrykk, ga henne festivaljobber og kontrakt med plateselskapet XL i fjor. Nå i januar kom EPen Understudy. Låta Falling Short imponerte voldsomt og ble spilt nesten 250 000 ganger på Soundcloud i løpet av en måned.

BBC har beskrevet lyden av Låpsley på denne måten: – Playing piano, guitar and oboe, she’s a multi-instrumentalist with a classical background, producing songs since the age of 12. Her sound is full of wonderfully delicate production, uniquely led by a mix of spellbinding vocal lines, pitch shifted or sung in octaves.

Låpsley er i ferd med å bygge seg opp stort som liveartist, og under Øya vil du kunne oppleve hvorfor så mange i hjemlandet ser henne som en framtidig stjerne. Har du sansen for stemningsfull, flytende og delikat elektronika, er dette en artist å få med seg i Tøyenparken.

www.facebook.com/LapsleyMusic

Kjøp billett her!