Posted on

500 billetter igjen til fredag

Obliteration avslutter på vår minste scene 8. august

På den Øya-dagen som snart vil være utsolgt, fredag 8. august, presenterer vi en av de sterkeste metalpakkene vi har hatt i Øya-historien. Nå er Obliteration lagt til på denne dagen, som allerede inneholder Gojira, Deafheaven og 30-årsjubileet til Mayhem. Disse har bidratt til at det nå kun er fem hundre dagsbilletter igjen til denne dagen, som også har Röyksopp & Robyn, Neutral Milk Hotel, Highasakite, Neneh Cherry, Joey Bada$$ og mye annet på programmet.
KJØP FREDAGSBILLETTER HER

OBLITERATION – fredag 8. august
Obliteration har de siste åra fått en fortjent status som beskyttere av god gammaldags death metal og arvinger til Kolbotn-trona. I fjor høst kom Black Death Horizon, deres første album på fire år. Dette har selvsagt hatt sammenheng med at deler av bandet også er aktive i mer thrashprega Nekromantheon. Obliteration har turnert og spilt festivaler i Europa, USA og India.

Aftenposten konkluderte på denne måten etter utgivelsen av Black Death Horizon: – Helhetsinntrykket er at dette et band som balanserer på kanten til avgrunnen uten sikkerhetsnett. Det låter utrolig barskt, og Black Death Horizon er et av årets beste norske metal-album.

Metal-observer.com slo fast at: – Returning in 2013 with “Black Death Horizon”, OBLITERATION once again rip through layers of filth with a new take on dirty, vile and filthy old school Death Metal.

Disse fire gutta skal få æren av å avslutte på vår scene 3, rett før Mahyem tar over vårt nye telt for en mektig avslutning på fredagen. Om du har sansen for hatsk, ekstrem, rastløs ulyd i øverste divisjon, bør Obliteration bli ditt neste favorittband. Fredag 8. august kommer de til Tøyenparken for å sandblåse øra dine med death metal.

http://obliteration.indierecordings.no/

https://www.facebook.com/obliterationofficial

Kjøp billett her!