Posted on

Mapei til Øya lørdag 9. august

Dagsbillettene selger fort. Under 2000 igjen til fredag 8. august

Dagsbillettsalget til Øya går unna etter at vi fikk plassert mesteparten av artistene på dager. Det er nå under 2000 dagsbilletter igjen til fredag 8. august. Om du skal ha med deg Røyksopp & Robyn, Neutral Milk Hotel, Joey Bada$$, Deafheaven, Highasakite, Neneh Cherry, Mayhem eller Gojira bør du kjappe deg med å kjøpe billetter. De andre dagene ligger ikke langt etter, så det er ingen grunn til å vente.
Kjøp billetter til fredagen her

Vi har kommet i gang med bookinga igjen etter påske og den første godbiten er svensk-amerikanske Mapei. Hun slipper nytt album i sommer og lørdag 9. august spiller hun i Tøyenparken.
Kjøp billetter til lørdagen her

Internasjonal oppmerksomhet rundt arbeidet vårt setter vi stor pris på. Nå har sjølveste Time Magazine inkludert Øya på lista over festivaler leserne bør besøke, med denne begrunnelsen: – … a music-lover’s paradise that would make Valhalla jealous.
Les hele saken her

MAPEI (SE)
Amerikanskfødte Mapei slo igjennom med hitten Video Vixens i 2007. Etter et lengre opphold er hun nå tilbake og tidlig i juli kommer et album som skal vise at hennes nye låter har vært verdt å vente på. En måned seinere spiller hun i Tøyenparken under Øya.

Mapei har klart å kombinere hiphop, soul, pop og klubbmusikk på en stilfull og sømløs måte. I fjor kom første smakebit på hennes nye materiale i form av låta Don’t Wait, som ble tilgjengeliggjort på nett. Nå gis den ut offisielt som singel gjennom Sony/Columbia. Den har blitt remiksa av blant andre Chance The Rapper og nylig avdødde Frankie Knuckles. Låta er laga i samarbeid med Magnus Lidehäll (Afasi & Filthy), som også har jobba med Veronica Maggio, Kate Perry og Kylie Minogue.

Pitchfork skreiv dette i fjor høst: – … Mapei’s vocals soar confidently above it until a breakdown towards the end, when she sing-speaks through an echoey digital treatment that’s equal parts Daft Punk and Kelis.

Mapei kommer til å lage godstemning i Tøyenparken under Øya. Låtene hennes egner seg like godt på radio som klubb som utendørsfestival. Med andre ord god grunn til å glede seg til en av sommerens musikkoverraskelser i de fantastiske Øya-omgivelsene.

https://www.facebook.com/mapeimusic?fref=ts

foto Ruben Sznajderman

Kjøp billett her!