Posted on

Store P er klar for Øya

Aviser og musikknettsteder er alle enige om at dette er en av de aller sterkeste hiphop-utgivelsene dette landet noen gang har hørt.

Vi er inne i en hektisk periode, hvor artistbekreftelsene kommer tett. Nå er det klart at 2014s store norske hiphopnavn Store P kommer til Tøyenparken. Hans album Regnmannen har akkurat fått fantastisk god mottakelse i omtrent samtlige medier. Vi er stolte over å være den første festivalen som presenterer dette heite navnet på årets plakat.

Neste uke slipper vi et stort knippe artister som skal spille i Tøyenparken. Forvent stor bredde og mange høydepunkter.

Kjøp ukespass til Øya her

STORE P
Årets første hiphop-sensasjon fikk man forrige uke, da et samla pressekorps hylla Store P sitt album Regnmannen. Aviser og musikknettsteder var alle enige om at dette er en av de aller sterkeste hiphop-utgivelsene dette landet noen gang har hørt. Albumet har blitt beskrevet som melodiøst og fantasifullt, med hint av rnb og sørstatspreg.

Aftenposten påsto at: – Regnmannen har vist hvor god jord norsk rap kan være. Nå er det opp til konkurransen å høste like gode produkter.

VG: – Og det kan ikke sies ofte nok: Hans kombinasjon av flyt, lyd og melodi er uovertruffen.

Store P, eller Petter Skarre Sundby, er en del av A-Laget fra Bergen, som du kanskje har sett dele scene med Lars Vaular. A-Laget spilte på Øya for to år siden. Nå viser han at han står like sterkt på egenhånd. Har du ennå ikke hørt skiva Regnmannen eller den P3-listede singelen Vikje Være I Din Verden, er det jaggu på tide å gjøre noe med det nå. På Øyafestivalen kan du få hele herligheten live fra scena.

foto Francisco Munoz

Kjøp billett her!