Posted on

Janelle Monáe på Øya 7. august

En av verdens aller beste artister og entertainere

Det er med stor glede vi ønsker Janelle Monáe hjertelig velkommen tilbake til Øyafestivalen. I Tøyenparken til sommeren kan du oppleve en av verdens aller beste artister og entertainere, en fantastisk liveartist med en uredd innstilling til sjangerblanding. Janelle Monáe spiller på Øya torsdag 7. august. Dagsbilletter og ukespass er i salg nå

KJØP UKESPASS HER

KJØP BILLETTER TIL TORSDAG 7/8 HER

 

JANELLE MONÁE (US)

Janelle Monáe fra Kansas City er klar for Øya 2014. Hun har to ganger tidligere spilt på Øya, i 2008 og i 2011. Konserten i 2008 var hennes første noensinne utenfor USA. Likevel tok hun alle som fikk med seg konserten umiddelbart med storm. I 2011 hadde hun gitt ut debutalbumet og fylte plassen foran Sjøsiden med 3-4 ganger så mange entusiaster som sist. I august skal hun spille på vår aller største scene, med suksessalbumet The Electric Lady i bagasjen. Skiva, som kom i fjor, tok henne inn på en femteplass på den amerikanske albumlista.

 

“What a wild and wonderful listening experience this is”, utbrøyt The Daily Telegraph i sin anmeldelse av The Electric Lady. De fortsatte med påstander som “Now this dazzling, daring, psychedelic funk pop opus puts Monáe firmly in the front rank of 21st-century stars”.

Dagsavisen oppsummerte albumet sånn: – Monáe har åpenbart en enestående evne til å benytte seg av elementer fra klassiske sjangere som gospel, funk, soul, Motown og klassisk rock, for så å flette dem sammen i en moderne, surrealistisk miks. Plata fortsetter i sporet til «The ArchAndroid», men når Monáe henter inspirasjon fra så mange musikkstiler som hun gjør, finnes det fremdeles så mange uutforskede spor at dette albumet uansett gjennomgående evner å trigge nysgjerrigheten.

 

Både The Electric Lady og langspillerdebuten The ArchAndroid har fått meget god mottakelse på flere kontinenter. Det er stor enighet om at Janelle Monáe er en stjerne i dag, og en kommende superstjerne.

 

Vi lover fest når Janelle går ut på scena i Tøyenparken. Om du liker soul, klassisk eller ny RnB, god pop eller bare å bevege på kroppen til god musikk, lover vi at hun har akkurat det du vil ha.

http://www.jmonae.com/

foto Marc Baptiste

Kjøp billett her!