Posted on

Programmet er klart

Nå er alle artistene i Middelalderparken plassert på dag, tid og scene. Det betyr at du har litt over en måned på å detaljplanlegge Øyafestivalen 2013. Du kan sortere etter dag, tid, artistnavn og scene.

Nå er alle artistene i Middelalderparken plassert på dag, tid og scene. Det betyr at du har litt over en måned på å detaljplanlegge Øyafestivalen 2013. Du kan sortere etter dag, tid, artistnavn og scene. I tillegg kan du allerede nå velge ut hva du har planer om å se i MITT PROGRAM, for å dele dette med venner og kjente.

 

Klubbdagen ligger inne med alle detaljer, mens de siste Øyanatt-artistene snart kommer på plass.

 

Se programmet her

 

Det er fortsatt noen billetter igjen til tre av dagene. Velg linkene under for å komme direkte til Billettservice. Vi advarer om at det er svært få lørdagsbilletter igjen, så du bør forte deg om du vil se noen av disse.

Billetter til onsdag 7. aug

Billetter til torsdag 8. aug

Billetter til lørdag 10. aug

 

foto Amund Østbye

Kjøp billett her!