Posted on

Reis rimelig til Øya – Bruk kollektivtrafikk

Med Øyakortet kan du reise rimelig og miljøvennlig til Øyafestivalen!

 

Det er ikke lagt opp til å kunne parkere utenfor festivalområdet, og vi oppfordrer derfor alle våre besøkende til å benytte seg av kollektivtrafikk, å sykle eller gå til Middelalderparken.

Med Øyakortet kan du reise så mye du vil på alle Ruters linjer i Oslo under festivalen (7. – 11. august). Kortet koster 100 kr og du får kjøpt det på Trafikanten på Oslo S, på Øyafestivalens stand på Youngstorget mandag og tirsdag eller i merch-boden på festivalområdet.

Ifølge vår publikumsundersøkelse valgte 95 prosent av fjorårets publikum å enten ta kollektivtrafikk, sykle eller ta beina fatt til og fra festivalen. Med Øyakortet håper vi enda flere benytter seg av dette alternativet!

 

Thom Hell på Trikken

I samarbeid med Trikken byr vi på konsert gjennom byen, på trikken! Thom Hell er musikalsk vertskap. Det pleier å bli trangt, så det kan lønne seg å møte opp på Stortorget i god tid. Thom Hell har siden debutalbumet I Love You (2004) gitt ut en rekke skiver som norske popelskere har trykket til sine bryst. Foreløpig siste album het Suddenly Past, og kom tidligere i år. Aftenposten beskrev de nye låtene som «nærmere XTC enn The Beatles». Få med deg god pop fra Thom Hell i en intim setting, mens dere farer gjennom Oslo.

Tid: tirsdag 7. august  kl. 19
Sted: Trikken går fra Stortorget.

 

Kjøp billett her!