Årets Øya-app er ute

Før helgen ble 2012-versjonen av Øyafestivalens applikasjon sluppet.

App_635x350

Forrige helg ble 2012-versjonen av Øyafestivalens applikasjon sluppet for iPhone, og forrige uke fulgte Android-versjonen. For de som fortsatt har fjorårets liggende på telefonen, vil den nye utgaven kunne anskaffes ved en enkel oppdatering. For de som ikke har appen allerede, kan den lastes ned for iPhone her og for Android her.

Dessverre har vi ikke klart å få Øya-appen til å snakke med programbyggeren på hjemmesida vår ennå, men den enkle avkrysningen for favoritter bidrar forhåpentligvis til at dobbeltarbeidet ikke blir for omfattende. Om ikke annet blir man godt kjent med programmet og får bedre oversikt over det man skal få med seg.

Nytt av året er push-varsler når vi slipper nye artister og viktige nyheter. På oppfordring fra fjorårets brukere har også Øyanatt-arrangementene fått plass i appen, sånn at det blir enklere å legge opp en helhetlig plan for festivaluka. Disse finner ikke i artistlista, men under program.

Bla deg mellom dagene ved å sveipe fingeren fram og tilbake. Legg opp festivalruta og del med venner i sosiale media. Ta bilder på festivalen og se dem på Øyas websider.