Posted on

Ren elektrisk transport på Øyafestivalen

Øyafestivalen har mottatt stor anerkjennelse og flere nasjonale og internasjonale priser for sin miljøinnsats. I år er det foretatt flere miljøløft. Øyas generalsponsor, Hafslund, har en stor elbil-park som de stiller tilgjengelig for festivalen. Det betyr at en del av transportoppgavene under festivalen blir løst på en mer klimavennlig måte enn ved bruk av tradisjonelle bensin- og dieselbiler. I forbindelse med Hafslunds "Grønt kort" vil også publikum kunne transporteres med elbiler til og fra festivalen.

Øyafestivalen har mottatt stor anerkjennelse og flere nasjonale og internasjonale priser for sin miljøinnsats. I år er det foretatt flere miljøløft. Øyas generalsponsor, Hafslund, har en stor elbil-park som de stiller tilgjengelig for festivalen. Det betyr at en del av transportoppgavene under festivalen blir løst på en mer klimavennlig måte enn ved bruk av tradisjonelle bensin- og dieselbiler. I forbindelse med Hafslunds «Grønt kort» vil også publikum kunne transporteres med elbiler til og fra festivalen.

Kjøp billett her!