Posted on

Øya kåret til Europas grønneste festival

I går kveld ble Øyafestivalen kåret til Europas grønneste festival under European Festival Awards. Prisen, som heter Green’N’Clean Festival, deles ut i samarbeid med festivalorganisasjonen Yourope og selve utdelingen fant sted under Eurosonic i Groningen, Nederland. Eurosonic er, enkelt fortalt, som et by:Larm for hele Europa, med konserter og seminarer. Dette var første gangen European Festival Awards ble arrangert.

European Festival Awards er stemt fram av publikum og musikkbransjen i Europa. Til sammen mottok de over 100.000 stemmer.

Vi er stolte over å ha blitt kåret til Europas grønneste festival og det er godt å få den type anerkjennelse for arbeidet vi har lagt ned gjennom flere år. Dette er først og fremst en stor inspirasjon til videre miljøsatsing for Øyafestivalen.

Øyafestivalen mottok i desember utmerkelsen Oslos grønneste virksomhet for 2009 av Grønn Hverdag.

Les om prisvinnerne i European Festival Awards her:
EUROSONIC
VIRTUAL FESTIVALS
BILDER

Kjøp billett her!