Posted on

Oslos grønneste virksomhet i 2009

Miljøforkjemperne i Grønn Hverdag har kåret Øyafestivalen til Oslos grønneste virksomhet i 2009. Vi er beæret og stolte over denne tildelingen. Dette er en pris som er basert på publikums nominasjoner og begrunnelser, så det er derfor en ekstra motivasjon for oss å ta med inn i høytiden og for å fortsette miljøarbeidet i fremtiden.Les Grønn Hverdags begrunnelse på hjemmesidene deres

Miljøforkjemperne i Grønn Hverdag har kåret Øyafestivalen til Oslos grønneste virksomhet i 2009. Vi er beæret og stolte over denne tildelingen. Dette er en pris som er basert på publikums nominasjoner og begrunnelser, så det er derfor en ekstra motivasjon for oss å ta med inn i høytiden og for å fortsette miljøarbeidet i fremtiden.

Les Grønn Hverdags begrunnelse på hjemmesidene deres

Kjøp billett her!