Posted on

Opptatt av klima?

Bli med å støtte Øyas krav til COP15 ved å sende en mail. Førstkommende lørdag kan du i tillegg være med på fakkeltog i Oslo. Vis ditt engasjement for å sikre en god og rettferdig klimaavtale.

Øya, Way Out West og Roskilde tar med seg musikkfolkets stemmer til klimatoppmøtet i København. Send en mail for å få ditt navn på lista over folk som ønsker:
• en internasjonal klimaavtale som sikrer at den globale gjennomsnittstemperaturen ikke øker med mer enn 2 grader. Norge, Sverige og Danmark skal kutte sine utslipp med 40 % innen 2020.
• en rettferdig avtale som sikrer fattige menneskers rett til utvikling.
• at de rike landene forplikter seg til å betale for utvikling i fattige land gjennom overføring av miljøvennlig teknologi. Dette i tillegg til vanlig bistand.

Les mer og si ifra HER

HVOR ER DU 12.DESEMBER?

Klokka 15,00 lørdag 12.desember går et fakkeltog fra Birkelunden langs Akerselva til Vaterlandsparken. Vi håper du er blant dem som går i det.

Klimatoppmøtet i København er et av de viktigste møtene i vår tid. 12.desember krever vi at Norge bidrar til en rettferdig internasjonal klimaavtale og at vi viser vei og tar ansvar ved å redusere de norske utslippene. Det haster og vi trenger handling nå!

Vi håper å se deg til musikk og appeller i Birkelunden 12.desember kl.15,00 og at du følger med oss langs elva! Les mer om arrangementet her (http://bit.ly/8Tz8SJ) og for deg som er på Facebook: Meld deg som «attending» (http://bit.ly/5MHLSQ) og spre invitasjonen til alle vennene dine!

Spre gjerne denne oppfordringen til alle du kjenner!

Kjøp billett her!