Posted on

Kitchie Kitchie Ki-me-o på Øyanatt 14/8

Dette er et nytt norsk stjernelag satt sammen av medlemmer fra band som Ricochets, My Midnight Creeps og Madrugada. Altså folk som har vært i norsk rocks ypperste orkestre de siste 10-15 åra. Med andre ord er det her mulighet til å oppleve et A-lag uten sidestykke. Musikalsk har det blitt gitt hint om grooves, mystikk, afrikansk blues og europeisk soul.

Dette er et nytt norsk stjernelag satt sammen av medlemmer fra band som Ricochets, My Midnight Creeps og Madrugada. Altså folk som har vært i norsk rocks ypperste orkestre de siste 10-15 åra. Alex Kloster-Jensen, Frode Jacobsen og Bez Farazollahi får hjelp fra erfarne fyrer som Dag Stiberg (My Midnight Creeps og Now We’ve Got Members) og Anders Møller (Kåre & The Cavemen, Gluecifer, Anal Babes m.m.). Med andre ord er det her mulighet til å oppleve et A-lag uten sidestykke. Musikalsk har det blitt gitt hint om grooves, mystikk, afrikansk blues og europeisk soul. En ting er sikkert, vi er mildt sagt spente på hva denne gjengen har funnet på nå og vi gleder oss til Kitchie Kitchie Ki-me-o sin debutkonsert under Øyanatt.

Konserten var opprinnelig satt opp på Funhouse, men er nå flyttet til Internasjonalen (2. etg) fredag 14. August. Billetter i døra: NOK 120,- / 100,- med Øya-armbånd

BILLETTER ØYANATT:
De fleste arrangementene under Øyanatt vil selge billetter i døra. Noen av plassene vil legge ut billetter til forhåndssalg. Det vil være salg av billetter til de fleste arrangementene på Øyanatt ute på festivalområdet i Middelalderparken.

Øyanatt blir til i samarbeid med de beste klubbene og arrangørene i hovedstaden. Artistene på Øyanatt blir booket i samarbeid med disse og skal være et supplement til hovedprogrammet og Klubbdagen. På grunn av varierende forutsetninger og behovet for at arrangørene skal få disse konsertene/klubbkonseptene til å gå rundt på egenhånd, gjør det ikke mulig å inkludere Øyanatt i festivalpasset.

Gyldig Øyabillett til den aktuelle dagen (evt festivalpass) gir rabatt på Øyanatt-arrangement. For å kjøpe rabatterte billetter i døra viser man frem kvittering på dagsbillett, festivalpass, påsatt festivalarmbånd eller påsatt armbånd for dagen man har vært ute i parken.

Skal man kjøpe billetter på forhånd, kan man velge den rabatterte billetten, så lenge man har festivalpass eller dagspass til festivalen samme dag som man skal på Øyanatt.

Har du kjøpt rabattert billett på forhånd, men ikke kan vise Øyapass, blir du krevd for mellomlegget i døra.

Støtt opp om Oslos glimrende arrangører på Øyanatt!

Sees neste år!