Øyafestivalen 2017 blir arrangert 8. – 12. august.

Her finner du viktig, nyttig og praktisk informasjon om Øyafestivalen. Bruk menyen for å finne ut mer om det du lurer på. Sidene vil oppdateres med jevne mellomrom mens planleggingen av festivalen pågår. Skulle du slite med å finne de svarene du er ute etter, er det fullt mulig å ta direkte kontakt med den som er ansvarlig for det aktuelle området eller fagfeltet. Se under KONTAKT i menyen.

Festivalområdet:
I 2014 ble Øyafestivalen for første gang arrangert i Tøyenparken. Vi benytter et sammenhengende område som strekker seg fra Tøyenbadet, gjennom Tøyenparken, over Finnmarkgata og ned mot Munchmuseet/Botanisk hage.

Åpningstider i Tøyenparken:
Onsdag, torsdag og fredag under festivalen åpner Tøyenparken klokka 13.00. Lørdag åpner portene en time tidligere, altså klokka 12.00. Innslipp til festivalområdet stenger 22.00 hver dag. Siste konsert er ferdig 23.00, og da tømmes festivalområdet.

Til Tøyenparken
Det går kollektivtrafikk fra store deler av Oslo til Tøyen. For veldig mange, vil T-bane til Tøyen være det mest effektive. Alle linjene går innom her. Det er kun noen få minutter gange fra stasjonen og opp til vårt innslipp. For reise fra deler av byen som ikke er innenfor T-banenettet kan du sjekke https://ruter.no/

Vi vet at mange av våre publikummere ankommer festivalen til fots eller på sykkel, og det ønsker vi at de skal fortsette med. I 2014 kunne vi for første gang tilby skikkelig sykkelparkering for vårt publikum, og i år dobbler vi kapasiteten. Sykkelprosjektet til Oslo kommune låner ut sykkelstativene gratis til arrangementer i Oslo, og har skaffet ekstra mange til Øya-publikummet.

Øyafestivalen har ingen bilparkering, så det vil være best å la bilen stå hjemme.

Aldersgrense:
Det er fri aldersgrense på festivalområdet i Tøyenparken. Husk å ta med deg legitimasjon hvis du er over 18 og ønsker å kjøpe annet enn mineralvann! Aldersgrense på Klubbdagen tirsdag og Øyanatt ut uka varierer fra klubb til klubb. Barn under 12 år kommer gratis inn med følge av en voksen. Det må fylles ut eget registreringsskjema på barnet og leveres ved innslipp hver dag, uavhengig av type pass på den foresatte.

Betalingsmåter:
På festivalområdet vil det selges mat og drikke fra flere steder. I tillegg har vi en egen bod for bandmerch og Øya-stæsj. Du kan bruke bankkort alle steder hvor det selges noe. Les her for mer info.

På festivalområdet finnes vannposter hvor man kan få vann gratis (se kart)