Back Menu

Billetter

Dagsbilletter til alle fire dager i Tøyenparken (6. – 9. august) er i salg hos Billettservice nå, og vil være det så lenge beholdningen rekker.

Ukespass
Ukespass gir deg adgang til Øyafestivalen i Tøyenparken fra onsdag 6. august til og med lørdag 9. august. Ukespasset gir deg også gratis adgang til Klubbdagen, tirsdag 5. august. Av kapasitetshensyn gjelder førstemann til mølla-prinsippet under Klubbdagen. Et ukespass gir deg også rabatt på billetter til Øyanatt og Øyakino.

I mars solgte vi ut de siste ukespassene til øya 2014, men det er fortsatt dagsbilletter igjen.

Billetter til Øyafestivalen 2014

 

Dagsbilletter
Dagsbillett gir deg tilgang til festivalen i Tøyenparken den dagen du velger.

 

TicketFast
TicketFast er den enkleste måten å kjøpe billetter på. Ved å bruke ticketFast som din leveringsmåte ved kjøp, mottar du billettene på e-post. Du får billettene med det samme og kan skrive dem ut når som helst i forkant av arrangementet. Har du rota vekk billetten kan du få tilsendt en ny. Både ukespass og dagsbilletter selges med valgmulighet for denne løsninga.

I noen tilfeller står betalers navn på billetten. Dette vil imidlertid ikke sjekkes opp mot den som bytter inn billett til bånd, så lenge billetten er gyldig.

 

Akkreditering 2014
Øyafestivalen tar nå imot søknader om akkreditering til årets festival. Link til søknadsskjema finner du under. Etter at skjemaet er fylt ut og sendt inn vil du få en bekreftelse pr mail om at søknaden er mottatt. Når søknaden er behandlet vil du få svar fra oss i en ny mail. Det er derfor viktig at du oppgir riktig mailadresse i søknadsskjemaet!

Søknadsfrist for akkreditering til Øya 2014 er 20. juni 2014. Vi gjør oppmerksom på at søknadsskjemaet vil bli fjernet fra våre nettsider umiddelbart etter at søknadsfristen er gått ut.

Øyafestivalen ber om forståelse for at vi av kapasitetsmessige årsaker må føre en stram akkrediteringspolitikk i 2014. Journalister som er under 20 år kan ikke få medieakkreditering, men kan få tilgang på publikumsområdet. Vi vurderer ikke søknader fra frilansere, som ikke har et dokumentert oppdrag fra et medie som ikke allerede har søkt om akkrediteringer til festivalen.

Ønsker din bedrift flere personer akkreditert til festivalen, må deres arbeidsgiver sende gruppesøknad. Om du skal alene eller som eneste fra din bedrift, velger du individuell (personlig) søknad.

Søknadsskjema individuell søker

Søknadsskjema gruppe

 

Billetter til Øyanatt
Billetter til Øyanatt kan kjøpes på Billettservice, og dessuten vil de fleste arrangementene under Øyanatt selge billetter i døra. Med gyldig festivalarmbånd (ukespass eller billett til den aktuelle datoen) kan man kjøpe rabatterte billetter til arrangementer på Øyanatt. For å kjøpe rabattert billett i døra viser man fram kvittering på dagsbillett, ukespass, påsatt festivalarmbånd eller påsatt armbånd for dagen man har vært ute i parken.

Skal man kjøpe billetter på forhånd kan man velge den rabatterte billetten så lenge man har ukespass eller dagsbillett til festivalen samme dag som man skal på Øyanatt. Har du kjøpt rabattert billett på forhånd, men ikke kan vise Øyabillett eller ukespass, blir du krevd for mellomlegget i døra.

 

Billetter til Øyakino
Billetter til Øyakino kjøpes på www.oslokino.no eller i billettluka i alle av Oslo Kinos lokaler. Rabatterte billetter må kjøpes i billettluka mot framvisning av Øyabillett/-pass.

 

Om billettene
En papirbillett du har hentet på utsalgssted eller printet sjøl er ikke personlig. Denne kan brukes av en annen person, sjøl om det står ditt navn på. Alle typer billetter må byttes inn i armbånd, som er ditt adgangstegn til festivalområdet. Hver billett kan kun brukes en gang, og strekkoden blir scannet. Alle armbånd skal være festet til armen og låst for at de skal gjelde som adgangstegn. I det du har festet armbåndet på, er dette å regne som personlig og kan ikke deles med andre

Et ukespass er en rabattert billettpakke for de som ønsker å gå på Øyafestivalen alle dagene. Denne kan ikke deles opp i dagsbilletter. I bytte mot billetten vil man få et armbånd som gjelder for alle fire dagene i parken, og i tillegg gir deg fordeler i forbindelse med andre Øya-arrangementer i festivaluka. I det du har festet armbåndet på, er dette å regne som personlig og kan ikke deles med andre.