Back Menu
snasen crop

Snasen

Dag
Club Tuesday
Scene
The Villa
Tid
00:00

Bak artistnavnet Snasen skjuler det seg en multi-tasker ved navn Robin Snasen Rengård som smidig navigerer seg gjennom vidunderlig, orginal og sjanger-ungående elektronisk musikk.

På tross av at han mikser teknikker og influenser varierende fra hiphop til techno ligger mye av hans styrke i at han ikke låser seg fast i en spesifikk sjanger.

I løpet av det siste året har han gjort remikser for bl.a The Deep (US), Dråpe, Tôg, Janka Nabay (SL), i tillegg til å spille inn sitt debutalbum som han gjorde ferdig i Observatoriet Studio med Kenneth Ishak (Heyerdahl, Beezewax), enda en EP og soundtracket til den prisvinnende dokumentarfilmen Drone.. En opptatt mann med andre ord!

Men Snasen er ikke bare et studioprosjekt. Han har alltid imponert stort live, enten det har vært på mindre klubbscener som på LotLot og Ekko, eller på større scener som Øyafestivalen. Og det er i disse settingene man virkelig forstår at han har tatt med seg energien fra punkedagene videre inn i sitt nye musikalske prosjekt.
https://soundcloud.com/snasen