Kjøp billett her!
Posted on

Advarsel mot svartebørs

Vi oppfordrer alle til kun å handle billetter gjennom offisielle kanaler.

Vi registrerer stor aktivitet på det private billettmarkedet allerede en måneds tid før festivalstart. Den siste tida har vi fått henvendelser fra folk som har blitt forsøkt svindlet. Dette skjer dessverre hvert år. Mest beklagelig er mengden vi må avvise, fordi de har betalt for ugyldige billetter på svartebørs.

Husk at adgangstegnet er selve den unike strekkoden på billetten. Denne kan kun benyttes en gang, og eventuelt andre billetter med samme strekkode vil ikke være gyldige. Derfor må du aldri dele bilder av billettens strekkode med andre eller i sosiale medier.

Vi oppfordrer alle til kun å handle billetter gjennom offisielle kanaler, i vårt tilfelle Ticketmaster, Festicket og oss selv. Om du ikke rakk det ordinære billettsalget, advarer vi spesielt mot å kjøpe av folk du ikke kjenner og stoler på.

Det er forbudt å selge billetter til mer enn pålydende i Norge.

Vi har ingen mulighet til å sjekke gyldigheten av billetten din før vi åpner innbytte til armbånd mandag 7. august, kl 13. Øya oppfordrer alle til å bytte billett i armbånd før portene åpner i Tøyenparken onsdag 9. august. Da slipper du kø rett før første bandet du vil se, og du har på båndet til Klubbdagen på tirsdagen.

Åpningstidene for å bytte billett i armbånd ved innslipp i Tøyenparkenparken:
Man 7. august 13:00-19:00
Tirs 8. august 13:00-21:00

Under festivalen åpner billett og akkreditering kl 13 de tre første dagene og kl 12 på lørdagen.

 

Det er fortsatt noen hundre billetter igjen til onsdag 9. august og torsdag 10. august. Disse kan kjøpes her.

 

foto Anna Lerheim Ask