Kjøp billett her!
Posted on

Chance The Rapper til Øya onsdag 9. aug

Under 3000 ukespass igjen

Trippel Grammyvinner til Øya

Under 3000 ukespass igjen

Det er med stor begeistring vi kan melde at Chance The Rapper kommer til Øya den første dagen i Tøyenparken, en dag du også kan oppleve Lana Del Rey, Young Thug og mange andre. Chance The Rapper er et av de virkelig store, nye navna i amerikansk hiphop og Øya er en av få europeiske festivaler han spiller i 2017.

Han vant i natt tre Grammys; best new artist, best rap performance og best rap album.

Det er nå under 3000 ukespass igjen til Øyafestivalen 2017. I tillegg har vi solgt veldig godt med onsdagsbilletter på grunn av nettopp Lana Del Rey og Young Thug.

 

CHANCE THE RAPPER – ons 9. Aug

Chance The Rapper er fra Chicago og hans musikalske oppvåkning inkluderte gospel, soul, jazz og Kanye West. Han er en stjerne som topper plakatene på noen av de virkelig store festivalene i Nord-Amerika. Øya blir en av de få europeiske festivalene han besøker denne sommeren.

Fjorårets mixtape Colouring Book (2016) fikk flere Grammy-nominasjoner, og var den første reine streamingutgivelsen som har blitt nominert. Colouring Bok inneholder bidrag fra Kanye West, Future, Lil Wayne, Justin Bieber og norske Lido, og endte på en åttendeplass på den amerikanske albumlista. Han fikk mye oppmerksomhet for ikke å være interessert i å binde seg til plateselskaper, men valgte å spre musikken gjennom streamingtjenester. I tillegg til de tidligere nevnte navna, har han samarbeida med kvalitetsartister som James Blake, Young Thug, Action Bronson, R. Kelly, John Legend. Han vant hele tre Grammys under utdelinga i februar; best new artist, best rap performance og best rap album.

Pitchfork slo på stortromma i sin anmeldelse med 9.1/10: – When music comes like this—personal and panoramic, full of conversations with God, defying hip-hop norms while respecting them, proving that the genre can still dig deeper into its roots—it needs to be contextualized as what it is. This is an ultralight beam; it’s a God dream.

chanceraps.com

www.facebook.com/chancetherapper

foto Zoe Rain